top of page
100% Focus en aandacht voor jezelf in een traject op maat.

1 op 1 coaching

100% Focus en aandacht voor jezelf in een traject op maat. Je begint bij Master in Happiness altijd eerst met een Masterclass in Happiness, in een groep of 1op1.

Liefdevol-direct

Je wordt gecoacht op een liefdevol-directe wijze. Ik wind er geen doekjes omheen en ik praat niet met je mee. Ik spiegel je en geef je direct tools om op een nieuwe manier naar jezelf en je omstandigheden te kijken. Je gaat je kern nog beter leren kennen. Je gaat beter leren kiezen. Je gaat bewuster worden van je overtuigingen, talenten, patronen en valkuilen.

 

Daardoor ga jij inzetten wat er voor jou werkt. Je gaat overtuigingen leren kiezen die specifiek voor jou helpend zijn. Je zult minder last gaan hebben van omstandigheden en anderen. Je zult meer invloed gaan ervaren op hoe jij je voelt, op hoe jouw leven verloopt. En je gaat makkelijker om met alles waar je geen invloed op hebt. Het toepassen van de Master in Happiness tools maakt gelukkig!

1 op 1 Coaching is het meest effectief als je alle Master in Happiness tools kent en snapt. Daarom start je altijd eerst met een Masterclass in Happiness, in welke vorm dan ook.

Maartje Derksen - Master in Happiness
"Dit wil ik"
Maartje Derksen - Master in Happiness

Aanmelden

Er is een enorm grote vraag naar 1op1 trajecten. De snelste manier om bij Master in Happiness binnen te komen, is door een Masterclass in Happiness in groepsvorm te boeken. Ofwel in Amsterdam, of in de vorm van het Master in Happiness Retreat in Ermelo. Na het volgen van de training ken je alle Master in Happiness tools en kunnen we nog sneller schakelen en kan ik je nog beter coachen.

Een training volgen in een groep heeft veel voordelen, je leert ook van wat er bij anderen gebeurt, kwartjes die bij anderen vallen. En je leert van de voorbeelden van mede deelnemers. De groepsdynamiek is super helpend.

 

Zodra je de Masterclass gevolgd hebt, kom je met voorrang binnen voor een eventueel vervolgtraject 1op1. Dan heb je alsnog de mogelijkheid om diep in te gaan op jouw specifieke situatie en uitdagingen.

Wil je echt alleen 1op1? Vermeld dan kort bij je aanmelding wat over jouw situatie en een motivatie waarom je graag 1op1 (dus met een 1op1 Masterclass) wil starten. Je komt dan in de wachtpoule terecht, waar elke keer iemand uit gekozen wordt, zodra er een plek vrijkomt.

Coaching op Maat

In dit traject van persoonlijke coaching gaan we samen voor een volgend level van ontwikkeling en zelfkennis. Door praktisch jouw situaties te bespreken, maak je snel de shift naar geluk.

1 op 1 Masterclass

De hele Masterclass in Happiness voor jou alleen. Je leert hoe je meer aan jezelf toe komt, hoe je makkelijker keuzes maakt die jou blijvend gelukkiger maken.

VIP Traject

Dit is écht next level. Leef deze materie moeiteloos. Voel het volledige vertrouwen dat wat er ook op je pad komt, jij kan het aan. Boek het VIP Traject en word Master In Happiness.

Coaching op maat

In een 1 op 1 traject van persoonlijke coaching creëren we samen een volgend level van ontwikkeling, zelfkennis en bewustzijn. Door specifieke situaties die nu spelen te bespreken, gaat het je beter lukken om daadwerkelijk een shift te maken. In de ‘op maat’ categorie, maak jij een 1op1 afspraak wanneer je ergens tegenaan loopt. Je kiest een richttijd en een vorm van coaching. Je betaalt vervolgens per minuut, wat je daadwerkelijk hebt afgenomen. Je kunt kiezen voor Face2Face coaching op mijn kantoor aan de Herengracht, wandelcoaching en telefonische coaching. Wat per keer voor jou het beste werkt!

Vormen van coaching:

​- Face2face in Amsterdam

- Wandelcoaching

- Telefonisch

Bijzonderheden:

Coaching op Maat is beperkt beschikbaar

Kosten:

€147 p/u excl. BTW.

€177,87 p/u incl. BTW.

Coaching op Maat
1op1 Masterclass

1 op 1 Masterclass

De hele Masterclass in Happiness voor jou alleen. Je leert hoe je meer aan jezelf toekomt, hoe je makkelijker keuzes maakt die jou blijvend gelukkiger maken. Je leert wat voor jou helpend is en wat niet. Zodat je minder gedoe ervaart in je leven. Je hebt minder last van de minder fijne dingen, situaties en mensen.

 

Samen nemen we alle tools, handvaten, tips en inzichten van Master in Happiness door. We gaan in drie sessies van ieder 4 uur intensief aan de slag. Deze sessies staan helemaal in het teken van jouw groei. Je krijgt praktische tips en tools, om direct een mooie slag te slaan in het verbeteren van jouw leven. We spitsen alles toe op jouw leven, jouw vragen, jouw omstandigheden.

 

Na deze training voel je je licht, relaxed en in charge! Je hebt zoveel tools na deze training, dat de kwartjes lange tijd zullen blijven vallen.

Meer informatie:

- In 3 sessies van 4 uur binnen een tijdsbestek van 2 weken

- Locatie: Amsterdam

- Inclusief koffie, thee, broodje, lekkers en benodigdheden

Kosten:

€2097 excl. BTW.

€2573,37 incl. BTW.

VIP Traject

VIP Traject

Dit is écht next level. Wil jij deze materie moeiteloos leven? Wil jij het volledige vertrouwen voelen dat wat er ook op je pad komt, dat jij dat allemaal aankan? Dan is het VIP-traject iets voor jou!

In het VIP traject ben ik voor jou beschikbaar en tackelen we keer op keer wat er op je pad komt. Ik ben je personal coach, ik leef als het ware een beetje met je mee. We bespreken al je uitdagingen en vinden per fase in het traject wat jou gaat helpen om een stap verder te komen. Ik spiegel je. Ik help jou om je kernwaarden te vinden en te leven. Ik help jou te gebruiken en toe te passen wat jou op dat moment dient om weer een stap verder te komen.

 

Na dit traject OWN jij alle tools van Master in Happiness. Jij flowt downstream door het leven, vol vertrouwen en moed. Je bent een meester in goed voor jezelf zorgen en trekt mensen en situaties aan die bij je passen. Je weet wie je bent, wat er voor je werkt. Je bent je bewust van je valkuilen, je patronen. Je zet bewust in wat op welk moment voor jou helpend is. Je bent daadwerkelijk een Master geworden van jouw eigen geluk. Klaar om dit weer door te gaan geven aan anderen, in je privé leven of zelfs professioneel.

Wat kan je van mij verwachten?

- 1e maand: De Masterclass in Happiness 1op1 verspreid over 4 sessies van 4 uur 

- 2e maand: 2x per week telefonische sessie van 30-60 minuten

- 3e maand: Een face2face sessie van 2 uur en elke andere week van de maand een telefonische sessie van max 60 minuten

- 4e maand: Een face2face sessie van 2 uur en elke andere week van de maand een telefonische sessie van max 30 minuten

- Gedurende het hele VIP Traject hebben we contact op whatsapp. Jij deelt wat je wilt delen, je uitdagingen, frustraties, successen, hersenspinsels. Minimaal 1x per week ontvang je van mij passende tips, tools, hulp, inzichten en affirmaties die je op dat moment verder helpen.

Bijzonderheden:

Voor dit VIP traject is slechts ruimte voor één VIP per 4 maanden.

Kosten:

€6677 excl. BTW.

€8079,17 incl. BTW.

bottom of page