Liefdevol-direct

Je wordt gecoacht op een liefdevol-directe wijze. Ik wind er geen doekjes omheen en ik praat niet met je mee. Ik spiegel je en geef je direct tools om op een nieuwe manier naar jezelf en je omstandigheden te kijken. Je gaat je kern nog beter leren kennen. Je gaat beter leren kiezen. Je gaat bewuster worden van je overtuigingen, talenten, patronen en valkuilen.

 

Daardoor ga jij inzetten wat er voor jou werkt. Je gaat overtuigingen leren kiezen die je dienen. Je zult minder last gaan hebben van omstandigheden, van anderen. Je zult meer invloed gaan ervaren op hoe jij je voelt, op hoe jouw leven verloopt. Zelfkennis in combinatie met de geboden tools maakt gelukkig.

 

Coaching op Maat

In dit traject van persoonlijke coaching gaan we samen voor een volgend level van ontwikkeling en zelfkennis. Door praktisch jouw situaties te bespreken, maak je snel de shift naar geluk.

Master Traject

Een commitment aan jezelf om alle tools daadwerkelijk toe te passen in jouw dagelijks leven. Met twee maanden lang de backup en begeleiding van jouw coach.

VIP Traject

Dit is écht next level. Leef deze materie moeiteloos. Voel het volledige vertrouwen dat wat er ook op je bordje komt, jij kan het aan. Boek het VIP Traject en word Master In Happiness.

Coaching op maat

In een 1 op 1 traject van persoonlijke coaching creëren we samen een volgend level van ontwikkeling, zelfkennis en bewustzijn. Door specifieke situaties die nu spelen te bespreken, gaat het je beter lukken om daadwerkelijk een shift te maken. In de ‘op maat’ categorie, maak jij een 1op1 afspraak wanneer je ergens tegenaan loopt. Je kiest een richttijd en een vorm van coaching. Deze plannen we op korte termijn in. Je betaalt vervolgens per minuut, wat je daadwerkelijk hebt afgenomen. De vormen van coaching zijn bijvoorbeeld wandelcoaching, Face2Face coaching en telefonische coaching. Wat voor jou het beste werkt!

Vormen van coaching:

​- Wandelcoaching

- Face2face coaching

- Telefonisch

Bijzonderheden:

Coaching op Maat is beperkt beschikbaar

Kosten:

€91 p/u exc. Btw

€110,11 p/u inc. Btw

 
 

Master Traject

Een commitment aan jezelf om alle tools daadwerkelijk toe te passen in jouw dagelijks leven. Met twee maanden lang de backup en begeleiding van jouw coach. In deze twee maanden plannen we 3 face2face sessies van 1,5 uur en 5 telefonische sessies van een half uur. Je verzamelt in deze twee maanden alles wat nog niet lukt, wat nog niet werkt, waar je tegenaan loopt.

 

Ik help je om deze situaties anders te gaan zien, aanpakken en beleven. Waardoor jij meer en meer in je kracht staat en gaat vinden wat er in die situaties voor jou werkt. Door de stof toe te passen op dingen die er op dat moment spelen, maak jij de tools nog meer eigen. Een enorme boost in jouw zelfontwikkeling.

Er is niet 1 waarheid, er is voor ieder zijn of haar waarheid. Samen vinden we die van jou!

 

Naast de live en telefonische sessies mag je gedurende deze twee maanden onbeperkt al je uitdagingen, frustraties en successen mailen. 1 x per week krijg je een mail terug met een kort overzicht van specifieke tips, tools en affirmaties die bij deze uitdagingen helpen.

Wat kan je van mij verwachten?

​- 3x anderhalf uur Face2Face sessie

- 5x half uur telefonische sessie

- 2 maanden lang email backup

Bijzonderheden:

Voor dit Traject zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Kosten:

€997 inc. Btw

€823,97 exc. Btw

 

VIP Traject

Dit is écht next level. Wil jij deze materie moeiteloos leven? Wil jij het volledige vertrouwen voelen dat wat er ook op je bordje komt, dat jij dat allemaal aankan? Dan is het VIP traject iets voor jou!

In het VIP traject ben ik voor jou beschikbaar en tackelen we keer op keer wat er op je pad komt. Ik ben je personal coach, ik leef als het ware een beetje met je mee. We bespreken al je uitdagingen en vinden per fase in het traject wat jou gaat helpen om een stap verder te komen. Ik spiegel je. Ik help jou om je kernwaarden te vinden en te leven. Ik help jou te gebruiken en toe te passen wat jou op dat moment dient om weer een stap verder te komen.

 

Na dit traject OWN jij alle tools van Master in Happiness. Jij flowt downstream door het leven, vol vertrouwen en moed. Je bent een meester in goed voor jezelf zorgen en trekt mensen en situaties aan die bij je passen. Je weet wie je bent, wat er voor je werkt. Je bent je bewust van je valkuilen, je patronen. Je zet bewust in wat op welk moment voor jou helpend is. Je bent daadwerkelijk een Master geworden van jouw eigen geluk. Klaar om dit weer door te gaan geven aan anderen, in je privé leven of zelfs professioneel.

Wat kan je van mij verwachten?

- Elke maand een F2F sessie van 1,5 uur.

- 1e maand: 4x per week telefonische sessie

- 2e maand: 3x per week telefonische sessie

- 3e maand: 2x per week telefonische sessie

- 3e maand: 1x per week telefonische sessie

- Gedurende het hele VIP Traject ben ik bereikbaar op Whatsapp. Jij deelt wat je wilt delen, je uitdagingen, frustraties, successen, hersenspinsels. Minimaal 2x per week ontvang je passende tips, tools, hulp, inzichten en affirmaties die je op dat moment verder helpen.

Bijzonderheden:

Voor dit VIP traject is slechts ruimte voor één VIP per 4 maanden. Status: Beschikbaar

Kosten:

€7797 inc. Btw.

€6443,80 exc. Btw.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020