Masterclass in Happiness

Ben jij ook klaar met gedoe in je leven en met te weinig toekomen aan jezelf en aan wat jij nou echt leuk en belangrijk vindt? 

Lieve mensen,

 

De Masterclass in Happiness kan vanaf 1 juni weer in groepsverband plaatsvinden. De groepen zullen kleiner zijn, maximaal 5 deelnemers, zodat er rekening gehouden kan worden met de richtlijnen. Heb je een Masterclass in Happiness geboekt die niet door is gegaan? Dan kan je je aanmelden voor een van de nieuwe data in 2020.

De 1op1 Masterclass blijft ook te boeken, nu nog met korting!

Je kan nu tijdelijk ook een 1op1 Masterclass boeken:

Speciale 1op1 Masterclass in Happiness.

Van: €1547 exc. Btw nu voor €1250 exc. Btw

- Via Zoom of op 1,5 meter afstand in Amsterdam.

- 3 sessies van ieder 4 uur binnen een tijdsbestek van 2 weken.​

 

Aan de slag

In deze twee dagen gaan we aan de slag in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers. Het beste van positieve psychologie, mindset training en mindfulness in 1 training. Je wordt intensief en persoonlijk getraind en gecoacht. In een relaxte setting gaan we aan de slag.

 

Lekker pragmatisch, zodat er direct kwartjes vallen. Je krijgt mega veel tools, tips en inzichten om jouw leven blijvend fijner in te gaan richten op een manier die voor je werkt en bij je past.

Na de Masterclass

Na deze twee dagen voel je je een stuk lichter en ervaar je meer grip op je leven. Je opgefriste zelfkennis gaat je helpen om andere keuzes te maken. Je gaat het leven als veel makkelijker en kloppender ervaren. Je gaat minder last hebben van anderen en van omstandigheden en je gaat veel beter voor jezelf zorgen.

 

Aankomende Masterclasses

Masterclass in Happiness: Level 2
Oct 16, 9:15 AM – Oct 17, 5:00 PM
Master In Happiness, Herengracht 420, 1017 BZ Amsterdam, Nederland
Geef je leven WEER een UPGRADE. Nadat je de Basis Masterclass in Happiness hebt gevolgd een ideale opfrisser, verdieping en nieuwe tools! Kosten: €699 excl btw. Speciaal particulier tarief €547 incl btw. Inclusief lunch, koffie, thee, lekkers en benodigdheden.
Delen
Special Edition In Zuid-Italië - Masterclass in Happiness: De Basis
Oct 30, 9:15 AM – Nov 02, 7:00 PM
Puglia, Zuid-Italië, Apulië, Italië
In samenwerking met Ciao Bella Moments. Een life-changing weekend in Zuid-Italië. Je verblijft in een waanzinnig mooie en luxe Masseria en voor alles wordt gezorgd. Er staat driemaal per dag een lekkere en gezonde maaltijd voor je klaar en er is een spa en een zwembad waar je gebruik van kunt maken.
Delen
Masterclass in Happiness: Level 1
Nov 20, 9:15 AM – Nov 21, 5:00 PM
Master In Happiness, Herengracht 420, 1017 BZ Amsterdam, Nederland
Twee opeenvolgende dagen van 9.15 tot 17 uur in Amsterdam. Kosten: €699 excl btw. Speciaal particulier tarief €547 incl btw. Inclusief lunch, koffie, thee, lekkers en benodigdheden.
Delen
Masterclass in Happiness: Level 1
Dec 11, 9:15 AM – Dec 12, 5:00 PM
Master In Happiness, Herengracht 420, 1017 BZ Amsterdam, Nederland
Twee opeenvolgende dagen van 9.15 tot 17 uur in Amsterdam. Kosten: €699 excl btw. Speciaal particulier tarief €547 incl btw. Inclusief lunch, koffie, thee, lekkers en benodigdheden.
Delen

Of op zoek naar een Masterclass in Happiness toegespitst op teams binnen bedrijven

De Masterclass is waardevol als...

...je al heel gelukkig bent...

...is de training onwijs leuk om dit te verdiepen en te verstevigen en op een ontspannen manier je leven een heerlijke boost te geven. Je komt altijd weer tot nieuwe inzichten. Het zet jezelf weer helemaal op scherp. Persoonlijke ontwikkeling is never ending, oneindig. Er is altijd een next level. Juist als jij goed in je vel zit, neem je veel op en kun je supermooie stappen maken.

Het is niet voor niks dat er veel deelnemers voor een tweede of zelfs derde keer terugkomen. Zij zien de Masterclass als hun jaarlijkse opfris- en verdiepings-training. Waarin ze elke keer weer nieuwe dingen oppikken en het fundament van hun eigen geluk verder verstevigen en verdiepen.

...je (even) niet zo gelukkig bent...

...is de training een hele fijne en makkelijke manier om een positieve stap te zetten. Het kan je direct helpen om aan de slag te gaan met je uitdagingen. Wanneer er een topic in je leven is wat echt even aandacht vraagt, heb je een duidelijke missie om aan te werken. Je ervaart direct verschil en kan weer meer aan na de training. Je gaat stap voor stap weer richting een lichter en luchtiger bestaan.

Quick-fixes bestaan niet. Wel impactvolle inspirerende dagen die je direct een zetje in de rug geven en je voldoende tools bieden om jaren mee vooruit te kunnen.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Webdesign & Updates | Bespoke Media ©2020