top of page
Een shot geluk en inspiratie

Lezingen & Workshops

Een shot geluk en inspiratie.

Uplifting en Eye-opening

Een kennismaking met het magische effect van positieve psychologie. Leuke, nieuwe, net weer anders verpakte informatie, die elke deelnemer triggert om eens met een nieuwe blik naar zichzelf en zijn omgeving te gaan kijken. Toepasbare, makkelijke tools worden gedeeld, waardoor er zowel op groepsniveau als op individueel niveau een shift plaatsvindt in energie.

Maartje Derksen - Master in Happiness

Master in Happiness Workshop – Events

Een ‘shot’ geluk, inspiratie en motivatie op jouw event, of met jouw vriendengroep, kookclub of intervisie groepje. Een Happiness & Mindset workshop laat de doelgroep kennismaken met een nieuwe manier van denken. Ik ga in gesprek met de groep, laat hen meedenken en inbreng hebben. On the spot ontstaat er elke keer weer een mooie dynamiek, waardoor de deelnemers direct effect gaan ervaren. Deelnemers raken geïnspireerd om bewuster te leven en krijgen daarvoor leuke en makkelijk toepasbare tools.

Tarief van de workshop is afhankelijk van grootte van de groep en duur van de workshop. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Lezing – Master in Happiness als spreker 

Op zoek naar een inspirerende spreker op het gebied van mindset en positieve psychologie? Op energieke, sprankelende, verrassende en authentieke wijze word je getrakteerd op nieuwe inzichten en tools. Het publiek wordt geprikkeld om eens met een andere bril naar zichzelf, naar de mensen om hen heen en naar hun situatie te kijken. Veel interactie en nooit hetzelfde opgedreunde praatje.

Het tarief van de lezing is € 1447 ex btw.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Andere_Pen.jpg

Business Masterclass in Happiness Speciaal voor:

- Bedrijven die willen investeren in hun werknemers.

- Teams die willen groeien.

- Bedrijven die weten dat je succes samen bereikt.

- Werkgevers die iets bijzonders willen doen voor hun team.

- Bedrijven waar soms nog wat gedoe is onderling.

- Managers die nog beter willen worden in wat ze doen.

Maartje Derksen - Master in Happiness

Business Masterclass in Happiness 

De Masterclass in Happiness toegespitst op teams binnen bedrijven.

Een inspirerende eendaagse Happiness & Mindset training van 9.30 – 17.00 uur.

Gelukkige werknemers zijn de beste werknemers. Investeren in het geluk, de mindset en zelfkennis van werknemers draagt onwijs bij aan het succes van de gehele organisatie.

De deelnemers worden op een chille, doch prikkelende manier uitgedaagd om zichzelf en elkaar op een andere manier te leren kennen. Dit komt de onderlinge relatie ten goede. Of men nou een klik heeft of niet, door de tools, tips, inzichten en oefeningen, leert men makkelijker en directer te communiceren.

Er wordt een nieuwe manier van denken, praten en beleven geleerd, die je gezamenlijk kunt implementeren. Er zal een gezondere werksfeer ontstaan. Collega’s zullen zichzelf en elkaar meer gaan waarderen. Dit komt de prestaties op het werk ten goede. Een heerlijke boost voor je bedrijf!

Volle dag training en coaching voor teams van 8-12 personen. Tarief Business Masterclass in Happiness: €3447 ex btw 

bottom of page