Een shot geluk en inspiratie

Lezingen & Workshops

Een shot geluk en inspiratie.

Uplifting en Eye-opening

Een kennismaking met het magische effect van positieve psychologie. Leuke, nieuwe, net weer anders verpakte informatie, die elke deelnemer triggert om eens met een nieuwe blik naar zichzelf en zijn omgeving te gaan kijken. Toepasbare, makkelijke tools worden gedeeld, waardoor er zowel op groepsniveau als op individueel niveau een shift plaatsvindt in energie.

Master in Happiness Workshop – Events

Een ‘shot’ geluk, inspiratie en motivatie op jouw event, of met jouw vriendengroep, kookclub of intervisie groepje. Een Happiness & Mindset workshop laat de doelgroep kennismaken met een nieuwe manier van denken. Ik ga in gesprek met de groep, laat hen meedenken en inbreng hebben. On the spot ontstaat er elke keer weer een mooie dynamiek, waardoor de deelnemers direct effect gaan ervaren. Deelnemers raken geïnspireerd om bewuster te leven en krijgen daarvoor leuke en makkelijk toepasbare tools.

Tarief van de workshop is afhankelijk van grootte van de groep en duur van de workshop. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Lezing – Master in Happiness als spreker 

Op zoek naar een inspirerende spreker op het gebied van mindset en positieve psychologie? Op energieke, sprankelende, verrassende en authentieke wijze word je getrakteerd op nieuwe inzichten en tools. Het publiek wordt geprikkeld om eens met een andere bril naar zichzelf, naar de mensen om hen heen en naar hun situatie te kijken. Veel interactie en nooit hetzelfde opgedreunde praatje.

Het tarief van de lezing is € 997 ex btw.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.