Maartje Derksen - Master in Happiness (boek cover)

Master in Happiness

Word verliefd op je eigen leven

Hét waanzinnige levenshandboek waar je alle handvatten vindt om zó goed voor jezelf te zorgen, dat er een leven ontstaat waar je verliefd op bent
Plaats nu je pre-order of bestel bij je locale boekhandel!

"Alles behalve zweverig"

Joyce (50)

"Hele praktische handvatten"

Stefan (37)

"Bruist van de fijne energie"

Eline (35)

Wil jij ook ontdekken …

Hoe jij vol eigenaarschap pakt over jouw leven, geluk en emoties?

Hoe je jouw eigen houvast wordt, zodat je niet meer afhankelijk bent van anderen?

Hoe je kunt surfen op de golven van het leven?

Hoe je ongemak kunt doorstaan?

Hoe je zo mega goed voor jezelf zorgt, dat alles om jou heen erop vooruitgaat?

Hoe je zo stevig staat, dat je alles wat het leven voor je in petto heeft aankunt?

Dan is mijn boek Master in Happiness wat voor jou!

Je krijgt een complete levensgids voor nu én later

Met supermakkelijke tools waar je direct iets mee kunt. Niet zweverig, moeilijk of theoretisch. Gewoon duidelijk. Makkelijk en leuk uitgelegd. Zodat jij superveel zin krijgt om echt actief bewuster te gaan kiezen. Zelf aan het roer te gaan staan en je volle verantwoordelijkheid te nemen.

Ik leer je alle door mij ontwikkelde, unieke tools

Tools als ‘Leef meer Praat minder’, ‘Al Upfuckende Leren’ en ‘Zelf Weten’, om het leven voluit te leven zonder het te hoeven veranderen. Je gaat ervoor zorgen dat het zó goed met jezelf gaat, dat je over hebt. Want hoe beter het met jou gaat, hoe meer jij anderen en de wereld te bieden hebt.

"Ik las al veel boeken op dit gebied en laat me door verschillende mensen coachen maar dit boek... Echt.. Dit boek lezen was een feest! Zeker door Maartje’s taalgebruik en humor, waar ik heel blij van word. EN ik vind de namen voor de tools TE logisch, heerlijk! Wat een genot om zo eenvoudig, dagelijks zo veel toe te kunnen passen.. zo wordt het leven écht makkelijker en leuker."

Remco Voets (44)

Maartje Derksen

In 2010 veranderde mijn leven in één klap en besloot ik het roer om te gooien

Na de zelfdoding van mijn man had ik het leven volledig opnieuw uit te vinden, samen met mijn 3 jonge zonen. Mijn vader kreeg de diagnose Parkinson, de rest van mijn familie woont in Noorwegen en het grootste deel van de familie van Erik had hem al laten vallen voor zijn dood. Ik stond er alleen voor en voelde aan alles dat ik het leven bij z’n kladden wilde pakken. 

Ik was zó gemotiveerd om te leren echt goed voor mezelf te zorgen, dat ik dingen écht anders ben gaan aanpakken dan de 35 jaar hiervoor. Ik ging investeren in mezelf, ontdekken wie ik echt ben en heb onwijs veel geleerd over wat wel en niet helpend is. Ik werd zó gelukkig, dat mensen spontaan op me af stapten om me te vertellen dat ik er zo gelukkig uitzag.

In 2015 hoorde ik mezelf voor het eerst tegen een vriendin aan de telefoon zeggen dat ik verliefd ben op mijn leven.

Dat was een besefmomentje. Hoe bijzonder, wie kan dat nou zeggen. Ik had gemerkt dat hoe beter ik voor mezelf zorgde, hoe beter ik mezelf kende, hoe meer ik mezelf was, hoe meer mijn leven zich daar passend bij vormde. Het leven werd steeds makkelijker, passender en leuker. Ik maakte steeds meer helpende keuzes en durfde steeds meer. Zo verhuisde ik ook in 2014 met mijn drie jongens van Brabant naar Amsterdam. Zonder baan, zonder inkomen. Bijna iedereen zei: dat kan niet, dat is niet goed voor de boyz.

Ik deed het toch en het was de beste beslissing ooit. In Amsterdam voelden wij ons alle vier thuis en kwamen we nog meer tot ons recht. Ik kreeg meer en meer zin om aan het werk te gaan. Er werd zo vaak gevraagd hoe ik zo gelukkig ben geworden ondanks wat ik heb meegemaakt, en of ik anderen daarmee kon helpen. Vanuit deze vraag is mijn bedrijf Master in Happiness ontstaan.

Met mijn boek help ik jou om óók verliefd te worden op je eigen leven

  • Door een andere kijk op het leven
  • Door jezelf op nummer 1 te zetten
  • Door te leren een mindset te kiezen waar je een goed gevoel van krijgt
  • Door het leven te vieren
  • Door aandacht te geven aan wat er al is, aan wat je leuk vind en aan waar je van houdt

Tijdelijke pre-order winactie!

Win een van de 10 plekken voor de splinternieuwe training ‘Surf op de golven van het leven’ ter waarde van €347 ex btw. Je wordt een volle dag getraind in de prachtige gouden zaal aan de Keizersgracht in hartje Amsterdam op vrijdag 21 juni 2024 van 9-18 uur.

Meedoen? Reserveer vóór 28 mei 2024 een exemplaar van Master in Happiness bij je locale (online) boekhandel of bij bol.com en mail jouw aankoopbewijs naar acties@unieboekspectrum.nl!

"Nog nooit een boek zo makkelijk en ontspannend gelezen en tegelijkertijd zo boeiend, pakkend, duidelijk en vooral leerzaam. Het geeft mij weer duidelijkheid in mijn levensvisie en vergroot mijn levensgeluk. Wat een cadeau…"

Kim Luth (49)

"Dit boek is mijn bijbel voor het leven! Echt fantastisch geschreven, onwijs makkelijk te lezen! Er zitten superveel fijne tools in en heel veel voorbeelden waardoor het heel praktisch is! Dit boek zou iedereen moeten lezen, dan wordt de wereld een heel stuk mooier."

Simone van Vugt (42)

"Het superfijne aan Maartjes boek is dat ze je behoedt voor slachtofferschap, en zó goed laat zien hoe je eigenaar van je leven wordt! En dat op een relativerende, grappige en wijze manier, waarbij je constant denkt: oké, dat ga ik ook proberen, en wel vanaf nu! (En wat dan ook nog serieus goed blijkt te werken!)"

Annemieke Heinen (54)

"“Ik had besloten dat zelfhulpboeken niets voor mij zijn, maar Maartje bewijst het tegendeel. Ze laat zien dat je zelf alle tools in handen hebt om (weer) verliefd te worden op je eigen leven. Master in Happiness kwam voor mij op het juiste moment. Ik gun iedereen een Maartje in zijn of haar leven.”"

Sandra van Mook (42)

Launch party 28 mei!

28 mei verschijnt het boek en dat pakken we groots aan met het ‘Als een Raket Lanceer Feest 🚀’

Van 20:00 tot 1:00 gaat het dak er af bij het superleuke Pllek in Amsterdam Noord!! We hebben de allerbeste dj voor je geregeld, je wordt ontvangen met een glas bubbels en omringd door de allerleukste mensen. En naast dansen is er natuurlijk de mogelijkheid om je boek te laten signeren!

Je bent er bij voor maar €13 incl. bubbels, 1 extra drankje én snacks!

Let op: beperkt aantal plekken beschikbaar