Prive coaching

Het is tijd om te gaan focussen op JOU

Wie ben jij en wat dient jou? Daar gaan we je leven op inrichten!

Ik spiegel je en geef je direct tools om op een nieuwe manier naar jezelf en je omstandigheden te kijken. Je gaat jezelf nog beter leren kennen, meer kennis opdoen op wie je in de kern bent. Je gaat beter leren kiezen. Je keuzes worden steeds passender en helpender. Je gaat bewuster worden van je overtuigingen, talenten, patronen en valkuilen. Ik leer je hoe je stap voor stap je niet helpende patronen kunt doorbreken en hoe je je echte jij kan laten groeien. Zodat jij lekkerder in je vel zit, beter tot je recht komt en sterker staat.

In 2010 veranderde mijn leven in één klap en besloot ik het roer om te gooien

Na de zelfdoding van mijn man had ik het leven volledig opnieuw uit te vinden, samen met mijn 3 jonge zonen. Mijn vader kreeg de diagnose Parkinson, de rest van mijn familie woont in Noorwegen en het grootste deel van de familie van Erik had hem al laten vallen voor zijn dood. Ik stond er alleen voor en voelde aan alles dat ik het leven bij z’n kladden wilde pakken. 

Ik was zó gemotiveerd om te leren echt goed voor mezelf te zorgen, dat ik dingen écht anders ben gaan aanpakken dan de 35 jaar hiervoor. Ik ging investeren in mezelf, ontdekken wie ik echt ben en heb onwijs veel geleerd over wat wel en niet helpend is. Ik werd zó gelukkig, dat mensen spontaan op me af stapten om me te vertellen dat ik er zo gelukkig uitzag. Ik wil jou helpen om dat diepe geluk in jezelf ook te vinden.

Yvette Jansen (30)

MAARTJE! Mijn lieve zonnestraal! Wat heb ik enorm veel al van haar geleerd. Deze kennis zou van jongs af aan al een cadeautje zijn! Blij dat ik mijn eigen tuintje mag leven, met vallen en opstaan want dat is helemaal oké! Iedere dag leer ik weer en ben nieuwsgierig naar alles wat nog komen gaat. Want ik weet het zit allemaal in me. Ik gun iedereen een Maartje op zijn of haar schouder!

Ik werk met studenten, klein en grote ondernemers, huismannen en -vrouwen, BN’ers & influencers en alles hier tussenin

Mensen die willen investeren in zichzelf, die weten dat er meer in zit dan er nu uit ze komt. Ik teach je de makkelijke en toepasbare tools en handvatten van Master in Happiness. Zo leer jij hoe je zelf elke dag kunt investeren in jouw gevoel, je geluk, je leven en je successen. 

Ik neem je bij de hand en geef je zoveel vertrouwen en enthousiasme mee, dat je al snel voelt dat je het zelf kan. Mijn uitgangspunt is dat je mij zo snel mogelijk niet meer nodig hebt. Voor een apk’tje of bij uitdagingen kan je uiteraard wel altijd terugkomen ;).

Om meer happiness in jouw leven te brengen, coach ik jou op …

 • Eigenaarschap nemen over je leven en geluk
 • Jezelf (her)ontdekken
 • Meer uit jezelf en het leven halen
 • Meer zelfvertrouwen en rust ervaren bij uitdagingen 
 • Je geluk niet laten afhangen van omstandigheden en anderen
 • Minder het gevoel hebben dat je niet aan jezelf toekomt
 • Minder verplichtingen en automatische piloot
 • Meer zelf kiezen en grip ervaren op je leven
 • Bewuster leven
 • Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen geluk, leven, emoties en keuzes

Mijn privé coaching is altijd maatwerk. We gaan kijken wat jíj nodig hebt!

We ontrafelen jouw (kern)waarden, je ontdekt wie je echt bent en wat niet van jou is, wat aangeleerd is. Je gaat ontdekken wat er werkt voor jou, je voelt je vrijer om te kiezen en uit te proberen. Je bent minder bang om fouten te maken en gaat het daardoor alleen maar leuker vinden om te leren. 

Ik leer je om je minder bezig te houden met wat anderen vinden, over jou en over wat dan ook. Je gunt ieder zijn mening en perspectief en geniet meer van de diversiteit. Het staat jou niet in de weg om je eigen pad te kiezen. 

Hoeveel sessies je hiervoor nodig hebt? Dat verschilt per persoon, dus bekijken we het in de praktijk. Ik vind het zonde om 4 sessies in te boeken als er achteraf maar 2 nodig waren!

Jouw investering: €177 excl. BTW per uur

Simone van Vugt (41)

Ik stroom over van enthousiasme en liefde als ik aan de training van Maartje denk, het gaat je leven veranderen!!! Ik ben er gelukkiger, bewuster en dankbaarder van geworden, niet alleen met wat en wie ik om mij heen heb maar belangrijker nog met MEZELF en dan komt de rest vanzelf! Het klinkt heel makkelijk en dat is het eigenlijk ook 😉 Maartje is een waanzinnige energieke, inspirerende en levenslustige vrouw! Het was elke keer weer een feestje om naar een sessie te gaan! Het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven – verzekerd succes.

Mijn coaching begint met de Masterclass in Happiness

De Masterclass in Happiness is een supercomplete Prive training waarin je alle Master in Happiness tools, handvatten en modellen aangeleerd krijgt. Daarnaast is er ruimte om helemaal in te zoomen op jouw leven en situatie. Een Waanzinnige basis waar je levenslang mee vooruit kunt. Veruit de beste manier om te starten met een privé traject. Na de Masterclass kunnen we supersnel schakelen bij welke uitdaging dan ook, omdat je de tools kent en beheerst. De MASTERCLASS vindt plaats in 3 lange PRIVE SESSIES

Zeg je Maartje, ik ben committed om écht mijn leven te veranderen? Dan is mijn VIP-traject misschien iets voor jou.

Elke 4 maanden werk ik intensief samen met slechts één VIP-klant! Na dit traject OWN jij alle tools van Master in Happiness en ben je daadwerkelijk een Master geworden van jouw eigen geluk. Ik leef als het ware op je schouder mee in jouw leven. Zo kan ik je maximaal bijstaan en voel jij je krachtiger, relaxter en fijner worden. Ik help jou te gebruiken en toe te passen wat jou op dat moment dient om weer een stap verder te komen.

 • 4 maanden sta ik naast je (17 weken)
 • We starten met 4 prive sessies van 4,5 uur voor de Masterclass in Happiness (dat is 1 sessie meer dan bij de reguliere prive Masterclass)
 • Daarnaast krijg je 21 uur prive coaching, flexibel in te zetten (telefonisch / sessie op mijn kantoor), we maken het echt volledig op maat voor jouw leven tijdens die 4 maanden
 • Je mag me altijd WHATSappen, minimaal 1x per week reageer ik uitgebreid (in de praktijk meestal veel vaker)

Als we klaar zijn ben je een master in goed voor jezelf zorgen en trek je mensen en situaties aan die bij je passen. Je weet wie je bent, wat er voor je werkt. Je bent je bewust van je valkuilen, je patronen. Je zet bewust in wat op elk moment voor jou helpend is. Klaar om VOL te gaan leven!

 

Jouw investering: €7777 ex btw

Aanvraag VIP-traject

Liever meteen aan de slag met de Master in Happiness tools en handvatten? Kijk dan zeker even bij mijn masterclass en retreat!