Voor Bedrijven

Wij maken jouw Bedrijf gezonder vanuit de kern. Ieder individu in zijn kracht, bijdragend aan het geheel!

Werkgeluk begint bij Ik-geluk en Eigenaarschap

Start bij de basis. Geef ieder individu, van CEO tot stagiar, de handvatten en tools om zelf tot zijn recht te komen. Om vanuit eigen kernwaarden goed te functioneren en op die manier veel meer bij te kunnen dragen aan anderen en de organisatie.

Master in Happiness helpt je om ervoor te zorgen dat je je niet voorbijloopt in de drukte van het leven. Je wordt bewuster en kiest makkelijker helpend. Zodat je tot je recht komt.

Burn-outs voorkom je niet door minder te gaan werken. Ze worden voorkomen als we ieder individu de handvatten geven om goed voor zichzelf te zorgen. Ook en juist de managers. Zorg voor een gezond werkklimaat. Dat klimaat creëer je niet met een toffe lunch en pingpong tafels. Investeer in de kern: het welzijn van de mensen in het bedrijf. Op basis-niveau.

In praktische, energieke en inspirerende Trainingen helpen we iedere deelnemer dichterbij ik-geluk en eigenaarschap. Zodat er minder energie gelekt wordt, iedereen beter tot zijn recht komt en het geheel veel beter draait. Maak de core van het bedrijf sterker door te investeren in de mensen die het bedrijf draaien.

Master in Happiness kan op 3 manieren bijdragen aan jouw bedrijf

Happiness Speaks

– Lezing ca 1 uur –

Op energieke, sprankelende en verrassende wijze word je getrakteerd op fijne helpende tools en inzichten. Het publiek wordt getriggerd om eens met een andere bril naar zichzelf en naar het leven te kijken en uitgenodigd om aan de slag te gaan met de praktische handvatten. Een prikkelende, uitnodigende Talk die aanzet tot denken en tot het nemen van eigenaarschap.

1.797 excl. btw

Happiness Teambuilding

– Workshop 1 dagdeel –

Super waardevolle en inspirerende Workshop. Praktische tools en handvatten waar je  direct mee aan de slag wilt en kunt gaan, vliegen je om de oren. De Master in Happiness Tools hielpen al vele bedrijven naar het volgende level. Zowel op individueel als op team niveau zal er zichtbare en voelbare groei waargenomen worden. Dit is waar jouw bedrijf aan toe is om die volgende stap te maken.

vanaf 2.497 excl. btw

Happiness LevelUp

– Training 1 dag –

Een dag vol met mindblowing inzichten op dieper niveau. Helpende oefeningen die uitnodigen tot een groter bewustzijn. Alle deelnemers gaan naar huis met een bak vol tools die zowel in werk als privé levenslang inzetbaar zijn. Er ontstaat meer verbinding met zichzelf en met elkaar. Begrip voor verschillende perspectieven en diversiteit groeit. Een waanzinnige investering in ieder individu en in de gehele organisatie.

vanaf 4.797 excl. btw

Marcel Stuivenberg (37)

Wat een energie, kundigheid, enthousiasme en vernuft in elkaar gezette trainingen. Maartje laat licht branden zonder stroom of vuur op de donkerste plaatsen en laat een ieder zien hoe gemakkelijk het eigenlijk is om gelukkig te zijn. Iedereen zou dit moeten doen!

Kirsti Bertrums (39)

Een poosje terug deden wij deze waardevolle training met ons Management Team. Door de leuke opdrachten hebben we elkaar nog beter leren kennen. Maartje kreeg het voor elkaar dat we uit onze comfort zone kwamen en onszelf echt durfden te laten zien aan de groep. Het gevolg was nog meer respect en waardering onderling en een bak inspiratie en tools om nog succesvoller samen te werken. Een aanrader voor ieder team!

Kim Luth (47)

Deze training heeft mij als persoon, en op relationeel gebied zoveel gebracht! Ik heb mijzelf weer in mijn kracht gezet! En Maartje heeft mij de tools gegeven om mijn leven een upgrade te geven! Ik zeg… wie twijfelt… doen! Geen zwaar graafwerk maar jezelf verantwoordelijk maken voor je eigen keuzes! Klinkt zo makkelijk maar Maartje heeft mij de tools gegeven om het ook te doen! Super dankbaar voor! 🙏🏻.

Dit is Maartje, founder van Master in Happiness

Maartje heeft een aanstekelijk enthousiasme om elke groep ‘aan’ te krijgen. Geen gezweef of droge kost. Volle bak energie en kennis om ervoor te zorgen dat elke deelnemer met een gevallen kwartje aan de slag kan. Zij leeft 100% wat ze teacht. Waardoor het nóg meer aankomt.

Op authentieke wijze neemt ze je mee in de wereld van ik-geluk, mindset en eigenaarschap. Er wordt gestrooid met praktische tools en handvatten. Iedereen gaat de deur uit met meer dan genoeg informatie om echt mee aan de slag te gaan én te blijven. Maartje komt brengen wat jij wenst voor jouw bedrijf. Haar tools, handvatten, modellen passen allemaal in elkaar. Voor ieder wat wils. Geen onzin ‘stappenplan’. Wel hapklare stapjes om op dagelijke basis te kunnen gaan en blijven investeren in een steviger fundament.

Laat Master in Happiness jouw bedrijf transformeren

  • Werknemers die goed voor zichzelf zorgen hebben het meest te bieden
  • Meer werkgeluk vanuit de kern
  • Minder ziekteverzuim en meer tevredenheid
  • Werken vanuit je kracht en talent
  • Meer team-effort, verbinding en betere resultaten

Yes, stuur mij meer info!

Veelgestelde vragen

NIET VERWIJDEREN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat is de waarde van een Master in Happiness Training voor mijn bedrijf?

De Trainingen van Master in Happiness dragen bij aan de gezondheid van jouw bedrijf. De Tools helpen bij burn-out preventie, gezonder werk-klimaat, groter werkgeluk, meer teamgevoel. Een onmisbare investering in de kern van jouw bedrijf. Hier krijg je zeker geen spijt van. Alleen dat je het niet eerder gedaan hebt.

Komt Master in Happiness in heel Nederland?

Jazeker! De genoemde prijs is inclusief reiskosten en benodigdheden. Je regelt zelf de locatie en catering.

Maakt het uit hoe groot het team is?

Yes! De genoemde prijs geldt tot en met 12 deelnemers. Voor grotere groepen gelden andere tarieven. Neem contact met ons op met jouw wensen en we zorgen voor een passende offerte.

Wat moeten we allemaal faciliteren?

De locatie en catering worden in principe door jullie geregeld. In de trainingsruimte zorg je voor een digitaal scherm, een flipover en een school, vergader of caberet opstelling. Het is in overleg ook mogelijk dat wij zorgdragen voor locatie en catering in Amsterdam tegen meerprijs. Buiten Amsterdam is dit niet mogelijk.

Weet je zeker dat we de investering eruit halen?

Zeker weten! Je zult overspoeld worden met waarde tijdens de Master in Happiness sessies. Uiteraard is het aan jou en je team om er zelf actief mee aan de slag te gaan. We maken dit zo aantrekkelijk voor je dat de kans super groot is dat jullie dit daadwerkelijk gaan doen smile