TRAININGEN

Steeds een wisselend aanbod van fantastische trainingen en workshops

life-changing trainingen en workshops waarin je eindeloos veel praktische tools en handvatten aangeleerd krijgt, die jou de rest van je leven vooruit helpen.

Geluk wordt niet bepaald door je omstandigheden. Hoe jij omgaat met jezelf, met je gedachten, je gevoelens, omstandigheden en anderen, dát bepaalt hoe gelukkig jij je voelt. Ik leer jou om je op slechte dagen en met moeilijke omstandigheden ook ok te voelen. Met superfijne en makkelijke tools die je elke dag kan gebruiken. Niks moeilijks, zweverigs of theoretisch, maar praktisch, makkelijk, toepasbaar en zelfs leuk!

Ben jij 1 (of meer) van deze? 😉

 • Je bent gevoelig voor meningen van anderen en laat je daardoor belemmeren.
 • Je wordt te vaak geleefd, doet te veel wat er moet gebeuren en te weinig waar je echt van aan gaat.
 • Je leven is best ok én je weet dat er nog veel meer in zit.
 • Je heb vet veel voor elkaar gekregen maar je successen maakten je niet zo gelukkig als je hoopte.
 • Je hebt op dit moment een grote uitdaging en ziet even niet meer waar je moet beginnen om weer grip op je leven te krijgen.
 • Je zit niet lekker in je vel en wil praktisch aan de slag zonder te moeten graven in je verleden.
 • Je houdt gewoon van persoonlijke ontwikkeling en wil meer (love it :D)

Ik leer je jezelf zó goed kennen dat je jezelf alles kan geven wat je nodig hebt.

Je wordt bewuster van je gedachten, van wie je in de kern bent. Je gaat informatie leren verzamelen, de hele dag door. Informatie die jou helpt om ieder moment opnieuw bewust te kiezen. Al ontdekkend kies en denk je steeds vaker helpend. Ik leer je een basis-gevoel van onvoorwaardelijk geluk te ontwikkelen.

Zodat jij

 • het goed hebt met jou!
 • het leven aan kan
 • meer kan genieten
 • meer tot je recht komt
 • minder alle ballen aan het hooghouden bent

Zodat je omstandigheden minder bepalen hoe het met je gaat.

Allon Kijl (51)

Maartje is één brok energie, die ze uit haar kern haalt en die ze ook moeiteloos doorgeeft aan haar cursisten. Ze geeft inzicht en tools om te komen tot een meer fundamentele houding, die uiteindelijk leidt tot een gelukkiger leven. Een aanrader voor een ieder die persoonlijke groei ambieert op elk moment van het levenspad.

Ik weet het, veranderen is moeilijk! Geen zorgen, ik leer je tools die makkelijk zijn én leuk om toe te passen. 

Zodat je echt aan de slag gaat, blijft en uiteindelijk wél echt verandert!

Een mega waardevolle (levenslange!) investering in jezelf. Als het ff helemaal niet lekker gaat en ook als het juist allemaal al best goed gaat en je nog verder door wil pakken. Ik help je op de rit en zorg ervoor dat je mij niet meer nodig hebt. Je leert hoe jij met plezier de volle verantwoordelijkheid neemt over jouw leven, jouw geluk en jouw emoties.

Je kunt kiezen tussen onze geweldige  groepstrainingen of een Training voor jou prive 

Je kunt kiezen wat jou het meeste aanspreekt en wat het beste past in jouw leven op dit moment. De inhoud van de groepstrainingen is divers. Neem een kijkje in ons aanbod en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe trainingen. Wanneer je kiest voor een privé training ga je met Maartje 3 lange sessies de diepte in en komen álle Master in Happiness Tools aan bod.

Het voordeel van een groep

Denk je dat je in een groep minder kunt leren? Think again! De groepsdynamiek zorgt ervoor dat jij nóg meer leert. Door de vragen van alle deelnemers krijg je extra informatie en antwoorden en een dynamische energie. Iedereen heeft weer een andere kijk, andere invalshoeken. Het helpt jou ook om kwartjes te zien vallen bij anderen. Je leert van elkaars vragen, uitdagingen, patronen. Ik krijg altijd terug van mensen dat ze dit een enorme meerwaarde vonden.

Het voordeel van privé

Er is 1 op 1 meer ruimte voor jouw specifieke situatie. We gaan samen diep in op jouw leven, jou als persoon, jouw uitdagingen. Ik ga je goed leren kennen en aan de hand van jouw voorbeelden lopen we de training door. De focus ligt dus meer op persoonlijke coaching dan op algemene training. Het is ook een optie om de Masterclass in een groep te volgen en daarna alsnog een of meerdere sessies privé coaching te boeken. Dan heb je het beste van beide!

Kernwaarden Workshop

Inspirerende middag van 13.00 - 17.30 uur

Keizersgracht 482, Amsterdam

Maximaal 14 deelnemers

147 excl. btw

Inclusief koffie, thee, lekkers en benodigdheden

Happiness RECHARGE Verdieping

Interactieve Q&A verdieping-sessie van 13.00 - 17.00 uur

Keizersgracht 482, Amsterdam

Maximaal 20 deelnemers

77 excl. btw

Inclusief koffie, thee, lekkers en benodigdheden

Surf op de golven van het leven

Lifechanging Training van 9.00 - 18.00 uur

Keizersgracht 482, Amsterdam

Maximaal 14 deelnemers

347 excl. btw

Inclusief lunch, koffie, thee, lekkers en benodigdheden

3 Prive sessies

3 sessies van gemiddeld 4,5 uur

Op mijn kantoor in hartje Amsterdam

Mogelijk in je eentje of met iemand samen

Inclusief koffie, thee en lunch?

2.997 ex btw voor 1 persoon en 4.747 voor 2

De hele Masterclass in Happiness voor jou alleen! Je leert hoe je meer aan jezelf toe komt, hoe je makkelijker keuzes maakt die jou blijvend gelukkiger maken.

De privé sessies zijn ook mogelijk met z’n 2-en. Let wel: dit is geen relatietherapie. Ik ben sowieso geen therapeut. Ik train je, ik teach je, ik coach je en ik spiegel je. Ik help jou vooruit en ik help jou om bewust te worden van jezelf. Je leert jezelf beter kennen en passender kiezen. Je krijgt alle handvatten om je niet helpende patronen te leren kennen en stap voor stap te overschrijven.

Kim Luth (47)

Deze training heeft mij als persoon, en op relationeel gebied zoveel gebracht! Ik heb mijzelf weer in mijn kracht gezet! En Maartje heeft mij de tools gegeven om mijn leven een upgrade te geven! Ik zeg… wie twijfelt… doen! Geen zwaar graafwerk maar jezelf verantwoordelijk maken voor je eigen keuzes! Klinkt zo makkelijk maar Maartje heeft mij de tools gegeven om het ook te doen! Super dankbaar voor! 🙏🏻

Day Ewbank (18)

Ik ben heel dankbaar dat lieve Maartje mij heeft geholpen met veel onnodige zorgen achter mij te laten. Ik sta zo veel relaxter in het leven en ik raad het eeeeecht elk persoon op deze wereld aan!!! Zo fijn en veilig voelt het als je met Maartje praat. En het fijnste is dat ze ook over zichzelf vertelt dus je niet jouw verhalen vertelt aan  iemand waarover je zelf niks weet. Echt zo blij dat ik het heb gedaan.

Joyce Wientjes (50)

Ik volgde de level 1 én 2 masterclass in de vorm van het retreat. Wat een geweldige ervaring was dit! Mij was geadviseerd om een cursus “mindfulness” te gaan volgen, maar ik deed dat nooit omdat ik het gevoel had dat dat “te zweverig” voor mij zou zijn. Maartje is alles behalve zweverig! Super lief, toegankelijk en niet te beschrijven bijzonder! Ze hielp mij mezelf te leren kennen en op een totaal andere manier in het leven te staan dan dat ik gewend was. De diverse tools die ik kreeg pas ik vaker en vaker toe en soms ineens zelfs onbewust. Voor mij zijn deze masterclasses de beste en meest waardevolle investeringen in mezelf ooit!!!

Pierre de Rooij (46)

Master in Happiness masterclass gedaan 1 op 1 met Maartje. Ik had eerder al redelijk wat ervaring opgedaan, dacht ik. Maar wat een bijzondere ervaring en handige tools en inzichten heb ik gekregen. Ik kan iedereen een stukje Maartje aanbevelen. Zij maakt de wereld steeds een beetje gelukkiger.

Eline Hartgers (35)

WAUW! Wat waren dit 2 onwijs bijzondere en mooie dagen. Maartje bruist van de fijne energie en nodigt je hierdoor ook gemakkelijk uit om daaraan aan te haken. Het was niet zomaar een Masterclass, voor mij is dit er namelijk eentje die ik zelfs nu nog dagelijks gebruik. Soms weer even voor mijn eigen bewustwording maar ook regelmatig als ik anderen iets wil uitleggen en Maartje haar metaforen van een ‘tuintje’ of een ‘rode tesla’ mooi van pas komen. Niet alleen de Masterclass is mij bijgebleven, ook Maartje heeft een bijzondere plek in mijn hart gekregen. Deze vrouw is zo puur, zo eerlijk en zo liefdevol 😍! Samen met Sim creëeren ze een onwijs veilige plek om te delen, te leren en een master te worden van je eigen geluk.

Claudia Smink (44)

Wat een ervaring en wat brengt deze masterclass veel. En vooral in een groep, dat geeft zoveel meer, zoveel herkenning. Het is een cadeau aan mezelf en dat voelt erna nog meer zo, mega helpend. Als je twijfelt, doen! Wat een leuke groep was het en Maartje, tja wat een inspirerend lief sprankelend helpend mens, spreekt veel uit eigen ervaringen en daardoor durfde ik zelf ook kwetsbaar te zijn. Zelfontwikkeling is zo leuk! Op naar masterclass 2. Helpt enorm als je niet gelukkig bent of je vinger er niet op kunt leggen of negatieve gedachten hebt…

Stefan Bos (37)

Via een kennis kwam ik bij Maartje terecht. Deze kennis vertelde mij dat de sessies met Maartje de beste investering in haar leven was en dat ze het echt iedereen kon aanraden. Ik was vooraf bang dat het zweverig zou zijn, maar dat is echt absoluut niet het geval. Ik heb hele praktische handvatten gekregen die ik in het dagelijks leven toe kan passen. De sessies duren lang, maar de tijd vliegt voorbij en het is achteraf juist wel echt heel erg prettig dat je ook echt de tijd hebt. Mijn masterclass is inmiddels afgerond, maar ik blijf terugkomen om alles te onderhouden. Heel erg dankbaar hiervoor!

Wat Master in Happiness uniek maakt, is dat het 100% eigen is. Al deze materie wordt op ‘z’n Maartjes’ gebracht.

Mijn methode is uniek, energiek, makkelijk, toepasbaar en praktisch. Master in Happiness is een unieke vertaling van alles wat er te vinden is in persoonlijke ontwikkeling, mindset, positieve psychologie en persoonlijk leiderschap. Welke training je ook volgt, welk boek je ook leest, ze vertellen je in de basis allemaal hetzelfde.

Ik lééf dit, adem dit, ben dit. Dat maakt dat ik het voor jou super helder kan maken. Ik deel wat ik ben, zo eigen als maar kan. Versimpeld, in begrijpelijke taal, leuk, energiek, aanstekelijk. Ik garandeer je dat er kwartjes gaan vallen. Je gaat er sneller en laagdrempeliger mee aan de slag omdat het behapbaar en herkenbaar is.

Na mijn training

 • Weet je wie je bent, wat je wilt en hoe je dat kan bereiken
 • Heb je meer energie, overzicht en lichtheid
 • Maak je makkelijker keuzes en keuzes die bij beter bij jou passen
 • Heb je minder last van anderen en van omstandigheden
 • Heb je meer zelfvertrouwen en zelfkennis
 • Ben je bewuster, relaxter en gelukkiger
 • Worden je relaties (liefde/vriendschap/familie/werk) beter
 • Neem je volle verantwoordelijkheid voor jouw leven en jouw geluk
 • Sta je aan het roer van jouw leven!

Veelgestelde vragen

NIET VERWIJDEREN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat is het voordeel van het retreat tov de 2-daagse masterclass?

Bij het Master in Happiness Retreat stap je vier dagen in een bubbel. Doordat je niet na de sessies naar huis gaat én doordat de sessies verspreid zijn over 4 dagen ipv 2, heb je meer tijd en mogelijkheid om het geleerde te laten landen. Ook is er meer verbinding tussen de deelnemers!

Waar worden de Masterclasses gegeven?

Op wisselende locaties in Amsterdam. Wellicht in de toekomst ook in andere steden. Wil jij een Masterclass voor jouw eigen groep op een eigen locatie? Ook dat is te boeken! Neem hiervoor even contact op.

Wat is het voordeel van een groep ten opzichte van privé?

In een groep word je beter getraind. Je krijgt meer input en je verdwaalt minder in je eigen verhaal. De focus ligt meer op de inhoud van de training en minder op de persoonlijke struggles. Uiteraard is er wel alle ruimte om je vragen in de groep te stellen. Je leert onwijs veel van elkaars vragen, leerproces en uitdagingen.

Wat is het voordeel van privé ten opzichte van een groep?

In een privé sessie is er alle ruimte voor jouw verhaal, jouw uitdagingen. Je hebt mijn 100% aandacht op jou. Je kan alles kwijt. We hebben alle tijd om in te tunen op wat er speelt in jouw leven.

Weet je zeker dat ik de investering er uit haal?

100%. Deze tools kun je levenslang gebruiken, of het nou goed of slecht met je gaat. Deze investering gaat de rest van je leven mee. Je krijgt hier geen spijt van, alleen dat je het niet eerder hebt gedaan ;).

Ik heb al veel gedaan in persoonlijke ontwikkeling, weet je zeker dat het dan interessant is voor mij?

Dat is een veel gehoorde vraag. De Masterclass in Happiness is uniek. Veel trainingen en theorieën vertellen ongeveer hetzelfde. Ook de Masterclass in Happiness maakt gebruik van alle basis informatie die bijna overal gebruikt wordt. Wat het uniek maakt, is de manier waarop het gebracht wordt. Het is niet zweverig, niet taai en theoretisch. Master in Happiness maakt alles makkelijk, praktisch en toepasbaar voor je. Kwartjes vallen makkelijk. Het wordt zo versimpeld dat het leuk wordt om er mee aan de slag te gaan én te blijven.