Voor Bedrijven

Ik kom op locatie en geef je team tools om lekkerder in hun vel te zitten!

Werknemers die lekker in hun vel zitten, zijn werknemers die blijven!

En gelukkige managers zijn betere leiders ;).

Werkdruk en stress komen lang niet altijd door de hoeveelheid of het soort werk. De manier waarop gewerkt wordt, en hoe er omgegaan wordt met elkaar en met uitdagingen, is vaak een veel grotere factor.

Investeren in het geluk van de mensen in jouw bedrijf is misschien wel de beste investering die je kan doen. In goede en in slechte tijden. Geef jouw team een op maat gemaakte Master in Happiness Workshop of Talk cadeau en ik kom de boel overnemen met een aanstekelijk enthousiasme en energie!

Ik kan in 3 vormen langskomen

Master in Happiness Speaks

– Lezing 1 uur –

Op energieke, sprankelende en verrassende wijze word je getrakteerd op fijne helpende tools en inzichten. Het publiek wordt geprikkeld om eens met een andere bril naar zichzelf en naar het leven te kijken en uitgenodigd om aan de slag te gaan met de praktische handvatten. Een prikkelend, uitnodigend bommetje Happiness op jouw event.

1.697 excl. btw

Happiness Teambuilding

– Workshop 1 dagdeel –

Superleuke workshop op maat voor jouw team! Ik deel veel praktische kennis op over geluk en mindset, die ze direct kunnen toepassen. Ze leren zichzelf en elkaar op een andere, inspirerende en verbindende manier kennen. Ze gaan elkaar beter en makkelijker verstaan en weten nog beter wat helpend voor hen is in hun werk en in het dagelijks leven.

vanaf 1.997 excl. btw

Happiness LevelUp

– Training 1 dag –

Een dag vol met inspirerende inzichten en oefeningen. Alle deelnemers gaan naar huis met een bak vol tools die ze levenslang zowel in hun werk als privé in kunnen zetten. Het team is na deze dag hechter. Jullie hebben samen dezelfde toffe tools geleerd die je samen kan implementeren. Een echte boost voor jouw team en bedrijf!

vanaf 4.797 excl. btw

Marcel Stuivenberg (37)

Wat een energie, kundigheid, enthousiasme en vernuft in elkaar gezette trainingen. Maartje laat licht branden zonder stroom of vuur op de donkerste plaatsen en laat een ieder zien hoe gemakkelijk het eigenlijk is om gelukkig te zijn. Iedereen zou dit moeten doen!

Kirsti Bertrums (39)

Een poosje terug deden wij deze waardevolle training met ons Management Team. Door de leuke opdrachten hebben we elkaar nog beter leren kennen. Maartje kreeg het voor elkaar dat we uit onze comfort zone kwamen en onszelf echt durfden te laten zien aan de groep. Het gevolg was nog meer respect en waardering onderling en een bak inspiratie en tools om nog succesvoller samen te werken. Een aanrader voor ieder team!

Kim Luth (47)

Deze training heeft mij als persoon, en op relationeel gebied zoveel gebracht! Ik heb mijzelf weer in mijn kracht gezet! En Maartje heeft mij de tools gegeven om mijn leven een upgrade te geven! Ik zeg… wie twijfelt… doen! Geen zwaar graafwerk maar jezelf verantwoordelijk maken voor je eigen keuzes! Klinkt zo makkelijk maar Maartje heeft mij de tools gegeven om het ook te doen! Super dankbaar voor! 🙏🏻.

Hoi, ik ben Maartje aka Master in Happiness

Ik heb een aanstekelijk enthousiasme om elk team ‘aan’ te krijgen. Geen gezweef of droge kost. Volle bak energie en kennis om ervoor te zorgen dat je hele team met een gevallen kwartje aan de slag kan. Ik leef wat ik teach.

Op authentieke wijze neem ik je mee in de wereld van geluk en mindset. Er wordt gestrooid met praktische tools en handvatten. Iedereen gaat de deur uit met stof om mee bezig te gaan en écht toe te passen. Van tevoren bespreken we wat er het hardste nodig is, zodat ik de inhoud helemaal kan matchen met jullie bedrijf!

Mag ik met mijn energie en happiness jouw team komen transformeren?

  • Een happy team, is een team dat blijft
  • Ik help je werknemers om meer voldoening te halen uit hun werk en hun leven
  • Gelukkige mensen zijn vitale mensen en presteren beter!

Yes, stuur mij meer info!

Veelgestelde vragen

NIET VERWIJDEREN

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kom je in heel Nederland?

Jazeker! De genoemde prijs is inclusief reiskosten en benodigdheden.

Maakt het uit hoe groot het team is?

Yes! De genoemde prijs geldt tot en met 12 deelnemers. Voor grotere groepen gelden andere tarieven. Neem contact met ons op met jouw wensen en we zorgen voor een passende offerte.

Wat moeten we allemaal voor je faciliteren?

De locatie en catering worden in principe door jullie geregeld. In de trainingsruimte zorg je voor een digitaal scherm, een flipover en een school, vergader of caberet opstelling. Het is in overleg ook mogelijk dat wij zorgdragen voor locatie en catering in Amsterdam tegen meerprijs. Buiten Amsterdam is dit niet mogelijk.

Weet je zeker dat ik de investering er uit haal?

Zeker weten! Je zult overspoeld worden met waarde tijdens de Master in Happiness sessies. Uiteraard is het aan jou en je team om er zelf actief mee aan de slag te gaan. We maken dit zo aantrekkelijk voor je dat de kans super groot is dat jullie dit daadwerkelijk gaan doen smile